Autobanden voor uw auto bij Vakgarage De Dames van Hurkmans in 's-Hertogenbosch

Wanneer is het moment om van zomerbanden naar winterbanden te gaan, en andersom? Het kan heel goed dat all-seasonbanden beter passen bij uw rijstijl. Vakgarage De Dames van Hurkmans beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies hierin.

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden, raadt Vakgarage De Dames van Hurkmans zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg met warmer weer korter.

Winterbanden

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden, adviseert Vakgarage De Dames van Hurkmans winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen de kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg.

All-seasonbanden

Als u weinig kilometers maakt met uw auto en u alleen in Nederland rijdt, zijn all-seasonbanden een verstandige keuze. All-seasonbanden weten zich uitstekend aan te passen aan de temperatuur van het wegoppervlak. Let hierbij wel op extreme weersomstandigheden, daarbij adviseert Vakgarage De Dames van Hurkmans gebruik te maken van zomer- en winterbanden.

Bent u op zoek naar autobanden in 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant), kom dan langs om vrijblijvend advies te krijgen.

Banden van verschillende merken

Vakgarage De Dames van Hurkmans biedt u banden aan van merken als VIking, Bridgestone, Continental, DUnlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in 's-Hertogenbosch bent u Vakgarage De Dames van Hurkmans altijd aan het juiste adres.

Contactgegevens

Vakgarage De Dames van Hurkmans
Afrikalaan 1a
5232 BD

tel.: 073-7110421
mail: info@vakgaragededamesvanhurkmans.nl